Elkarlanean 2019 tarteko erakundeentzat

Modu horretan, tarteko erakundeen arteko baterako ekintza lana sustatzen du enpresen arteko berritzeko kolaborazio ekimen gehiago eta hobeak sortzeko.

Zer laguntzen du diruz?

Enpresa arteko lankidetza-berrikuntzako proiektuak garatzea erraztearen aurretiko jarduerak, hauek adibidez:

-Sektoreen eta/edo lurraldeen arteko negozio-aukerak identifikatzeko dinamikak

-Enpresentzako teknologiaren eta merkatuaren joerak identifikatzeko lehiakortasunaren zaintza kolaboratiboa.

-Enpresen taldeak diseinatzea eta dinamizatzea, lankidetzan egindako negozioetarako leudekeen aukerak sortzeko

Bizkaiko Foru Aldundiak Elkarlanean programa eskaintzen du, 40.000 €-ra bitarteko diru-laguntzekin

Informazio gehiago nahi izanez gero, programaren fitxa eta aurkezpen argigarria deskarga dezakezue.

Eta zalantzak badituzue eta proiektua aurkeztu aurretik zuen ideia programarekin bat datorren egiaztatu nahi baduzue, gurekin kontsulta dezakezue. Deitu edo guk deituko dizugu: 94 612 56 00.

Programaren xehetasunak >

Iaz emandako diru-laguntzak >

Konta iezaguzu zure proiektua orain >

Zalantzarik baduzu, deitu 946125600 telefono-zenbakira >

Eskariak aurkezteko epea:

Hasiera: 2019/03/01
Amaiera: 2019/03/15 13:30era arte
Bulego Birtualaren bidez aurkeztu beharko dira